skip to Main Content

Posuva er alltid klar for nye utfordringer. Vi har gode løsninger å tilby innen fagfeltene: kommunikasjon, teknologi, foto, reklamemateriell, event eller support. Vi leverer alt fra grafisk design, bannere, foto til webside til våre kunder. Vårt kontaktnett er stort og vi løser de fleste utfordringer raskt og effektivt. Ta kontakt så blir vi enige om en god løsning.

WEBSIDE – OFFICE365 – IT DRIFT

Websiden er ditt utstillingsvindu mot verden. I tillegg til å være innbydende og behagelig, er det helt avgjørende at den også er funksjonell, enkel og brukervennlig. Vi leverer skreddersøm etter kundes ønske – eller ferdige templates klare for publisering.

Les mer

slideshow-kommunikasjon-700x200

KOMMUNIKASJON

Vi tilbyr våre kunder leveranser innenfor reklame, markedsføring og identitet. Vi kan bistå med alt fra nettsider og markedsmateriell til effektiv branding av din virksomhet. Vi er ønsker å bistå med god fleksibilitet, god service og høy kompetanse til ditt prosjekt.

Les mer

engoyholmen-drone2-700x200

FOTOGRAFI

Et bilde sier mer enn 1000 ord. Våre fotooppdrag spenner vidt – fra bolig, og- eiendomsprosjekter til portrettfotografering til websiden og mye mer. Ikke minst foto til websiden eller Facebook er viktig i dagens marked.

Les mer

dekor-thumbs-forside-700x200

MARKEDSMATERIELL

Vi kan hjelpe din bedrift å bygge videre merkevaren ved bruk av bannere, rollups, kulepenner, tekstiler eller andre produkter som gjør din bedrift mer synlig. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Les mer

IMG_5891-700x200

SKILT & DEKOR

Dekor og skilt er for mange noe du ser daglig. Og da mener vi daglig. Det er utrolig viktig å vise godt igjen i bybilde eller inngangen til ditt firma. Vi kan hjelpe deg med profilering og dekor. Eller hva med dekor på bilen?

Les mer

webside-700x200

RÅDGIVER & PARTNER

Vi kan hjelpe din bedrift med råd på flere området. Dette kan vær alt fra markedet du driver i ? Hva er smart, hva kan gjøres, fremtidsplaner eller i forhold til IT drift og planlegging. Vi er inne i dag og bistår flere bedrifter.

Les mer

Back To Top