skip to Main Content

Vi kan hjelpe din bedrift med råd om mange forskjellige oppgaver. Dette kan vær alt fra markedet du driver i ? Hva er smart, hva kan gjøres, fremtidsplaner eller i forhold til IT drift og planlegging. Vi er inne i dag og bistår flere bedrifter både med gode råd eller planlegging.

IT & data
Vi har god generel kunnskap rundt IT og kan bistå din bedrift med valg om løsninger på hva som er smart for ditt behov.
Enkelte kunder fikser vi også små problemer selv via bruk av fjernhjelp programmer.

For flere selskap er vi også IT-partner som bistår med tekniske spørsmål og administrasjon. Det vil si vi kan kontakte personer eller selskap som kan få utført arbeid du skulle trenge. Slik vi snakker det samme språk, noe ikke alltid du som bedrifts eier klarer å følge med i utviklingen i en travel hverdag.
Ikke minst er vi den perfekte partner innen web, domene og hosting.

Sosiale medier
Hva er trikset på sosiale medier ? Hva kan du vinne på bruke de forskjellige mediene ? Er det kanskje smart å kun bruke 1 eller flere ? Hva kunder har du mulighet for å treffe ? Vi vil gjerne vær din rådgiver innen kommunikasjon på sosiale medier. Med stor kunnskap innen de forskjellige områdene vi er best på har vi mulighet for å hjelpe deg.

Inspirasjon
Eller hva med en partner du kan dele ideer med eller trenger litt inspirasjon på hvordan du kan bygge bedriften videre ? Hvorfor ikke leie oss inn til et lite møte for å ta steget videre fra grunderbedrift til etablert bedrift innen markedsføring med eksempel sosiale medier ? Prøv oss, vi vil gjerne hjelpe til.

Back To Top