Skip to content

Bannere & Rollups
Vi har god leverandør som leverer det til konkurransedyktige priser. Ikke minst kan vi levere det meste av presentasjonsmateriell i de fleste formater. Hva med en ny Rollups ? Eller en 10 meter stor banner på veggen! Vil vil høre hva du har planer om.

Gulvmatter
Du har helt sikkert sett en dørmatte når du har gått inn en butikken. Logoen kommer klart og tydelig frem på gulvet. Det er god reklame det. Slik skulle du fått til din butikk, versted eller inngangsparti. En flott sort gulvmatte med logoen. Eller annen farge om du ønsker. Vi kan hjelpe deg med utforming og størrelser. Vi har levert flere gulvmatter til store og små firma via vår samarbeidspartner.

Tekstil og Reklameartikler
Giweaway-artikler som kulepenner, lightere, nøkkelsnorer og firmagaver er effektive måter å markedsføre logo eller et definert kampanjebudskap i både små og store opplag. Logotert bekledning skaper samhold, styrker identiteten og kan være svært god reklame ved riktig bruk.

Dekor & skilt
Vi har gode samarbeidspartnere på levering av dekor og skilt til våre kunder. Våre kunder velger oss på dekor og skilt fordi vi leverer pakkeløsning og kunden forholder seg til en leverandør i stede for flere. Enkle er ofte best.

Brodering
Viste du at vi kan hjelpe deg også med brodering av din logo. Dette er super elegant og fint. Ikke minst er det holdbart og varer i mange år. Tåler mange ganger med vask og slitesterkt. Så her er mulighetene også store innen fargevalg. Kontakt oss i dag.

Forhandler av merker:
Stormberg – Craft – You – Camsus – Momenti – Tracker – New Wave – Clique – Cottover – D-Vice – D.A.D – Hurricane – James Harvest – Jingham – Jobman – Macone – Orrefors & Kosta Boda – Printer – Sagaform – Seger – Texas Bull og mange flere.