skip to Main Content

Posuva er et dynamisk kommunikasjonsbyrå lokalisert i Stavanger, men med kunder over hele landet. Våre kunder kjenner oss på god responstid og høy servicegrad. Uansett oppdrag har vi fokus på å hjelpe deg med kommunikasjon med et klart og tydelig budskap. Vi har gode referanser og ønsker å vær god partner på hosting og drift av websider. Vi hjelper også våre kunder med komplett spekter av identitetsbyggende markedsføringselementer.

Posuva er et patentregistret varemerke og en dedikert leverandør innen kommunikasjon, web, foto og markedsmateriell.
Vårt varemerkenavn er hentet fra de tre første bokstavene i vår visjon om å gi et positivt og uvanlig godt engasjement til din bedrift.

Selskapet er heleid av Henrik Torjussen og er en videreføring av Torjussen Multimedia som ble stiftet i 2007.
Gründeren har arbeidet med grafisk design og utvikling av webløsninger siden 2000, og er utdannet grafisk designer fra NKH.
Med fagbrev som tømmermann er han ikke redd for å ta i et tak og kjenner verdien av en solid innsats for å skape resultater.

Fornøyde kunder har valgt Posuva som leverandør innen kommunikasjon, web, foto, og markedsmateriell fordi vi holder det vi lover.
Vi har et stort nettverk av spisskompetanse som gjør Posuva i stand til å håndtere både store og små utfordringer.

Suksessfaktorer:
– Løsningsorientert fokus & stort engasjement
– Rask responstid & høy servicegrad

Posuva konsentrerer seg om små- & mellomstore bedrifter som marked for våre kunder. Vi har også store selskaper vi bistår med våre tjenester. Posuva sin store lidenskap for å bidra grunder bedrifter med tjenester er også viktig for oss. Gjør vårt beste for at du som grunder skal få god og bra kommunikasjons løsninger når din bedrift er i oppstartsfasen.

Fortell oss hvilke mål din virksomhet har, så vil vi prøve vårt ytterste for å treffe blink – hver gang!

posuva_as_5145fbbd93870
IMG_1426
b-portugal-2013-road-trip-gallery1-1024x768
Back To Top