Skip to content

Et bilde kan si mer enn 1000 ord!

Vi har gode referanser fra oppdrag på ulike former for events, eiendomsprosjekter, bygg, journalistiske oppdrag og portrettfotografering. Småproduksjon og bistand med redigering av film er også en av våre tjenester. Vi har gode erfaringer med å forvandle en serie utvalgte bilder til levende kommunikasjon. Dette kan også brukes i sammenheng med reklame på sosiale medier.

Webside

Vi bistår mer enn gjerne med nye bilder til din webside. Eller bilder til sosiale medier eller andre type web annonsering.
Dette gjerne i kombinasjon med at vi har levert og planlegger ny webside.

Reklame

Vi fremstiller bilder som forteller den historien du vil formidle i din markedsføring. Vi har et vakkert øye og stor lidenskap for reklamebilder – fotografering alt fra mat, mennesker, produkter til steder og lokaler som kan bli brukt til din markedsføring i form av reklame.

Arrangement

Verdien av å ha fotograf tilstede under et arrangement er stor. Det trenger ikke å være dyrt heller.

Bolig

Skal du selge huset eller kanskje lansere et prosjekt som er ferdig og trenger markedsføring? Posuva kan bistå med fotografering til ditt prosjekt.

Film & produksjon

Posuva tar også på seg oppdrag med å lage små produksjonsfilmer. Vi har samarbeidspartnere som bistår med redigere eller å sette sammen filmer fra eksisterende materiell. Små reklamesnutter eller klipp er en effektiv måte å si det du ønsker å si til dine kunder. Våre samarbeidspartnere kan også fikse action & promo video eller kanskje en liten Facebook snutt?

Bryllup

Kan man få mange nok bilder fra bryllupet? Har du lyst til å spre kjærligheten og de gode minnene til venner og kjente etterpå?
Vi kan forevige hele dagen i det formatet du ønsker deg. Vi kan hjelpe dere fra morning til kveld på din viktigste dag.

IMG_0179-400x300
20160625-Sandvik-9635-1-400x300
Posuva_00084301-400x300
IMG_0166-400x300
IMG_1426
IMG_9577
IMG_3222