Skip to content

Dekor og skilt er for mange noe du ser daglig. Det er utrolig viktig å vise godt igjen i bybilde eller inngangen til ditt firma.
Vi kan hjelpe deg med profilering og dekor. Eller hva med dekor på bilen?
Har du planer om skilt, eller kanskje du trenger noen klistermerker. Kontakt oss.

Bildekor
Er det noe vår partner er god på så er det bildekor. Vi gjør alt fra enkel profilering med logo på bilen til helfoliering. Bildekor kan brukes som en flott markedskanal. Tenk deg selv hvis din bil ruller mange tusen kilometer hvert eneste år, og du kjører uten reklame? Tenk hvor mange kunder du mister hver gang du kjører til og fra en byggeplass eller kontoret. Vi kan bistå med layout, skisser og ikke minst montering.

Klistermerker
Er det noe vi vår partner er dyktig på så er det store og små klistermerker. Skjæremaskin slik at du får nøyaktig størrelsen du ønsker. Klistermerker er en flott måte å sørge for å bli sett og husket på. Små klistermerker kan en godt si er «visittkort» til ditt firma. Samtidig som det er større mulighet for at kundene finner deg og ser reklamen.

Ledlys
Hva med et skilt som skiller seg ut fra alle andre der ute i skiltjungelen? Da er LED lys det rette.
Elegante logoer/bokstaver med lys fremover eller bakover er usedvanlig flott. Skilt har lang levetid og krever minimalt med energi for å driftes.

Fasadebokstaver
Husk at firma fortjener flotte og elegant ansikt. Dette kan utformes med fasadebokstaver som er en billigere løsning en ledlys. Men fasadebokstaver gir et mer voksent og utrykk. Gjerne med lakkert aluminiums bokstaver. Eller utskårne i andre materialler som passer til ditt bruk. Fasadebokstaver kan brukes innendørs eller utendørs. Innendørs gjerne til vise vei eller annen informasjon.

Vindusdekor
Vindusdekor er så mye i dag. Det kan kombineres sammen med solfilm, frosting eller ved bruk av flott kunst og bilder.
Ditt vindu kan også brukes til logoprofilering. Både innendørs eller ut mot gatepublikum.

Klistermerker & dekor
Vi produserer din logo til bil/buss eller andre steder du ønsker klistermerke som dekor. Vi har også solide samarbeidspartnere som kan montere deres dekor på eksempel bilen eller andre liggende produkter. Ikke minst kan vi bistå med gode råd på plassering, priser og anbefalinger.