skip to Main Content

Våre kunder betyr utrolig mye for oss, og vi vil gjerne reklamere litt for noen av de.

Byrkjedalstunet

Mat, historie og den ekte opplevelsen. Byrkjedalstunet er et hotell hvor maten, historien og den jordnære, ekte opplevelsen står i sentrum. Byrkjedalstunet har også eget lysstøperi. Her er norskproduserte og håndlagede lys sammen med lokal kunst og interiørvarer.

www.byrkjedalstunet.no

Øvstebø Eiendom AS

Øvstebø-gruppen er en av Sandnes større aktører i eiendomsmarkedet. Vi er et veletablert firma med mer enn 20 års erfaring innen forvaltning, utvikling av eiendom, kjøp og salg av fast eiendom. Øvstebø Eiendom er administrasjonsselskapet for Øvstebø-gruppen.

www.doe.no

W-Yacht AS

W-Yacht er et norskeid båtfirma som startet i 2007. Hovedkontor holder til på Vestre Åmøy like utenfor Stavanger. Herfra leverer vi båter både til hele landet og Europa. Vi representerer leverandører ledende i hvert sitt markedssegment. Dufour seilbåter er vi importør for i Norge. Seilbåtene er av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser.

www.w-yacht.no

skagen-trafikkskole.logo

Skagen Trafikkskole AS

Skagen Trafikkskole AS ble etablert i 1998. Det var fire lærere som hadde jobbet på forskjellige trafikkskoler og startet med opplæring på klasse B og A. Vi har en visjon om å være en inkluderende, fremtidsrettet og effektiv trafikkskole med fokus på hva som er til det beste for trafikksikkerheten.

www.skagentrafikkskole.no

Bilbyen Bilpleie AS

Bilbyen Bilpleie ble etablert i Hillevåg under navnet Hillevåg Bilpleie på begynnelsen av 90-tallet. Vi flyttet i 1998 til Forus og endret da navn til Forus Bilpleiesenter AS. Vi har altså mer en 20 års erfaring med å levere DITEC og bilpleie av ypperste kvalitet til nye og brukte biler.

At de største bilforhandlerene i Stavangerområdet har valgt oss som samarbeidspartner er definitivt et kvalitetstegn. Samtidig tilbyr vi også den samme kvaliteten til alle som vil ha en bil som ser ut som den nettopp trillet ut fra fabrikken. Hos oss kan du gi bilen din lakkrens og polering i luksusklassen, eller bare gi den en liten finish før den skal ut på asfalten igjen. Du finner oss i det gamle Bavariabygget på Forus.

www.bilbyenbilpleie.no

Båtteknikk AS

Båtverkstedet for alle båt entusiaster i Stavanger og Rogaland! Vi er et båtverksted i Stavanger som er autoriserte Volvo Penta forhandler i Rogaland. Vi spesialiserer oss på forebygging slik at du skal få så trygg og god båtsesong som mulig. Som Volvo Penta forhandler utfører vi service på Volvo Penta motorer og gjør vårt ytterste for å dekke kundens behov. Vi fikser og reparerer også andre båter og båtmotorer, installerer det meste av elektrisk utstyr, utfører service på båten, bunnstoffer og polerer.

www.baat-teknikk.no

Børesvingen Barnehage

Børesvingen barnehage er en foreldredrevet barnehage som ble åpnet 28. august 2003. Vi er en barnehage som ligger i flotte omgivelser på Hundvåg. Vårt satsningsområde er natur og vi benytter oss jevnlig av de flotte turområdene vi har rundt oss.

www.boresvingen.no

Spir Helse AS

Det engasjerte teamet i SpirHelse er opptatt av å gjøre en forskjell for deg som person, som ansatt eller leder.
Høy fagkompetanse, erfaring og lydhørhet gir deg trygghet, vekst og utvikling. ALLE kan benytte våre tilbud. Kort respons- og ventetid!

www.spirhelse.no

Montasjelaget

Montasjelaget er en totalleverandør av kostnadseffektive drift- og vedlikeholdstjenester. Vi tilbyr kvalitet og hjelpsomme medarbeidere, som er skikkelige og engasjerte i det de gjør, og selvsagt løser det som trengs for kunden med et smil. Vår visjon er å være Rogalands førstevalg på drift og vedlikehold for borettslag, barnehager og næringsbygg. Trenger dere å få utført en type håndverkstjenester, ta kontakt for en uforpliktende prat.

www.montasjelaget.no

Envirex AS

Vi tilbyr tjenester innen prosjektering, anskaffelse, bygging, testing og installasjon for subsea olje- og gassindustrien.

www.envirex.no

Icsys AS

iCsys tilbyr et bredt spekter av tjenester for mindre til store kunder, programvare og maskinvare, utvikling og produksjon, installasjon og testing, enten det er dykking eller flyging – morgendagens løsninger presentert i dag.

www.icsys.no

Eventi AS

Vi leverer personell og utstyr til forskjellige arrangement og event. Vi har tilholdssted på Forus, midt mellom Sandnes og Stavanger. Vi er 6 faste ansatte på kontoret til vanlig, i sesong noe mer og over 100 deltidsansatte som jobber med diverse oppdrag. Her har vi bartendere, servitører, vektere, riggepersonell og teknisk personell. Vi gjennomfører og prosjekterer også en del egne arrangement fra A til Å.
Vi har de siste årene stått for teknisk gjennomføring av Forus Open, Fadderuken på Universitet i Stavanger, Herlige Vaulen, Vannfestivalen m.m.

www.eventi.no

LeigDet AS

LeigDet.no er en stor leverandør innen utleie til flere typer arrangementer som bryllup, private arrangement, jubileum, julebord, festivaler,konserter, firmafester, entreprenører og andre events.

Vi leier ut telter, belysning, dekor, stoler, border, benker i forskjellige størrelser og former.
I tillegg har vi utstyr som barer, toaletter, toalettvogner, vasker, urinaler, byggegjerder, franske gjerder og barrikader.

www.leigdet.no

 

Pilatesstudioet AS

Pilatesstudioet er eit lite og personleg treningsstudio som tilbyr pilatestrening i små grupper eller private timar. Studioet er eit alternativ til deg som ynskjer noko anna enn eit stort senter. Dyktige og erfarne instruktørar har høve til å sjå den enkelte og tilby trening med kvalitet og tett oppfølging og rettleiing. Me legg stor vekt på å gje deg gode treningsopplevingar. Me er tett på for å sikre at du gjer øvingane effektivt og korrekt. Målet er at du skal oppnå resultat som du merker i ein kropp som kjennes bra!

Pilatesstudioet er det einaste pilatesstudioet på Jæren. Hos oss kan du trene på matte med bruk av små hjelpemidlar som ball, strikk, sirkel og rull for variasjon eller på spesialdesigna pilatesapparat.

www.pilatesstudioet.no

Kolsås Hagesenter AS
J. Olsens Enke Hagesenter AS
Hundvåg Senteret AS
Ute-Fritid AS
Zbo-F Borettslag
Stavanger Karateklubb
Håbaklinikken
Facility Service AS
Ramp Bygg AS
Ren Glede Renhold
Tiempo AS
Smørebussen
Tapac Safaris
Rossing AS
Personlig fotball trener
Rennaren Utleieservice
Lunde-Invest AS
Procoat AS
Clinique Viel
Westernbyen
24ShapeUp
Leggeteknikkk AS
Kaiten AB
Hanabryggene Båtservice AS
Fidjeland Hytteutleige

Bokbinderiet Erland AS
Storheller
Buøy Bakeri & Konditori AS
Ulriksen Bygg AS
Kolnes Broderi AS
Haugvaldstad AS
O.A Torjussen Bygg & Eiendom
SkyteFokus AS
Tveit Invest AS
Atelier Photorama DA
Baderomeliten
Flex 24 AS
Hinna Trening AS
Myhre Bygg AS
RS-Vannteknikk AS
Clean-UP AS
Renhold & Fasadeservice AS
Replica of Norway AS
Klinikk Libra AS
Haugland Trafikkskole AS
Norges Industrigulv AS
Ålgård Elektro AS
Storm Kurs & Beredskap AS
Scandinavion Pilots

Autogarage AS
Hedberg AS
Almagator
Varhaugs Pulsen AS
Fix It Frisør AS
Epoxy Gulv AS
Promo1 Stavanger AS
Promo1 Haugesund AS
Sameiet Hundvåg Allè
Renneren Utleieservice
Undheim Maskin AS
Tiger Karateklubb
Steffen Larsen
Team Aarekol
Inge Bruland
Peter Loffeld
Oddane Transport
EventyrligDekor AS
Full Service Bygg
LeigDet AS
Krambulemmen AS
Mitt Mekka AS
Aktiv HMS AS
Knapphus Lakkering AS

Jadarhus AS
Jadarhus Rehab AS
Byrkjedalstunet AS
Øvstebø Eiendom AS
Haugvaldstad AS
BåtTeknikk AS
Reiersen Events AS
Sandnes Håndballklubb
Sikkerhetspakken
Audhilds Catering
Sandnes Næringspark
Ansiktsmaler.no
Brødrene Torjussen AS
Brødrene Torjussen Eiendom AS
Brødrene Selvik AS
Sjøkurs AS
Sverdrup Rådgivning AS
Oslo Gladiators AS
Oland AS
Fysioterapaut Jeanette
W-Yacht AS
Montasjelaget AS
Ryfylke Dampskibsselskab AS
Rogaland Matvarehus