skip to Main Content

Er du ikke på nett?
Vi hjelper deg med det viktige steget mot markedsføring på nett. Posuva tilbyr ferdige pakkeløsninger som kan leveres på kort tid. Nettsider for både grundere som er nystartet firma, eller etablerte virksomheter. Vi har fokus på brukervennlighet for kunden som skal oppdatere nettsiden, stil og innholdet skal komme riktig ut til kundene som besøker din side. En nettside i dag er ikke bare utsende. Vi syns at bak nettside må alt vær 100%. Noe vi har stort fokus til våre kunder.

Webside til ditt behov

WEBSIDE – GRUNDER
Basert på landingsside for deg som på en måte ikke har store behov, men vil at kundene skal komme til noe elegant når dem trykker inn ditt domene. Kanskje er du i etableringsfasen, driver kun som konsulent og ikke har store behov.

Fra: 1.000,- eks moms.

Les mer

WEBSIDE – LITEN
Basert på ferdig design. Er dette en perfekt start og pakke for deg som er grunder. Vi setter oss ned og kommer sammen frem til en bra løsning på fargevalg og de tilpassningene som er viktig for din bedrift. Bestilt pakke av mange kunder.

Fra: 4.000,- eks moms.

Les mer

WEBSIDE – MELLOM
Vår mest solgte løsning. Har det meste av moduler du trenger til din webside. Vi tilpasser layouten tett sammen med kundens ønske. Vi går ut fra fast rammeverk, men du har store muligheter for å kunne gjøre dine valg.

Fra: 6.000,- eks moms.

Les mer

WEBSIDE – STOR
For bedrifter og organisasjoner som trenger det lille ekstra. Dette er webside som kan vær skreddersydd til kundens valg og ønske. Har gjerne egne funksjoner som krever mye arbeid. Websiden med det lille ekstra eller mer innhold.

Fra: 10.000,- eks moms.

Les mer

Noen av våre kunder

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.