skip to Main Content
harvest-toppbilde

Harvest

James Harvest Sportswear står for profilklær av høyeste kvalitet og presisjon.

Kvaliteten gjør klærne behagelig og slitsterke, mens de små detaljene gjør hele forskjellen i utseende: en spesiell knapp, et annerledes snitt, en skjult søm.
Blant profilklærne fra James Harvest Sportswear finner du som alltid tidløse klassikere. Kvalitetsklær som ikke bare holder form og farge, det finnes en følelse i plaggene som består i lang tid fremover.
Kvalitet og passform er to ting som man bør assosiere med James Harvest Sportswear.
Der ligger selvfølgelig kvaliteten i fokus, vi jobber med produkt utvikling og design daglig for å finne de rette kvalitetene som gjør våre plagg mer behaglig, funksjonelle, slitsterke og oppdaterte mot motene. Vi jobber for at dere skal få muligheten til å selge inn en kolleksjon som gjør deres kunde fornøyd. Blir kunden fornøyd kommer de tilbake. Kommer kunden tilbake finnes en mulighet til å styrke deres relasjon, som vil gi fremtidige salg.
I James Harvest Sportswear sin kolleksjon finner du nesten samtlige modeller i dame og herre, noe som har blitt veldig viktig i profilmarkedet. Dagens bedrifter er akkurat som du og jeg, mer og mer opptatt av hvordan vi går kledd. Da er viktig at alle i bedriften kan velge i en kolleksjon som har varianter av passformer for forskjellig kroppsmål, i alt fra t-skjorter til jakker.
Med et bredt spekter av farger i kolleksjonen viser vi til ulike kombinasjons muligheter. Dette for at bedriften skal kunne bygge en helhet i sin profil og for å tilfredsstille spesifikke behov og personlig smak.
Erfaring viser att firmaer og organisasjoner som setter kvalitet og som en svært viktig del av markedsføringen oftest velger James Harvest Sportswear.
La James Harvest Sportswear inspirere deg til et velkledd og behagelig salg.