Et driftssikkert og effektivt verktøy
Gir ansatte tilgang til oppdatert epost, kalender, møteinnkallelser, kontakter og oppgaver uansett hvor de er. Vi leverer denne løsningen til mange av våre kunder: Byrkjedalstunet, Øvstebø Eiendom, Skagen Trafikkskole, Bilbyen Bilpleie, Engøyholmen, Byhistorisk forening, Rossing Rørleggerbedrift, og mange flere.

microsoft-certified-partner-logo-200x100

Microsoft 365

Hvorfor velge Microsoft Exchange til epost:

– Jobb fra nesten hvor som helst, når som helst
– Få automatisk oppdatert e-post, kalender og kontakter på enhetene du bruker*
– Exchange Online gir hver bruker en postboks på 50 gigabyte (GB)
– Sende e-postmeldinger på opptil 150 megabyte (MB)
– Koble enkelt til Microsoft Outlook.
– Planlegg enkelt møter ved å dele kalendere og vise dem side ved side.
– Få tilgang til e-post, kalender og kontakter enkelt via webleser.

*Tilgang fra mobile enheter krever Wi-Fi-funksjoner eller avhenger av tilgjengeligheten i mobiloperatørens nettverk.
*Brukere av Blackberry Internet Service får videresendt e-post og kan legge til kalendere og kontakter på Blackberry-enhetene via tilkoblet synkronisering med Outlook på PCen.

Pris: Kontakt oss for en hyggelig prat.

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på Office & Microsoft 365?
Office er en programvare som inneholder Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote. Office installeres på din PC.
Microsoft 365 er en skytjeneste som i tillegg tilbyr e-post, å dele kalender, muligheten til å skape og redigere dokumenter online, sende og ta imot direktemeldinger, webkonferanser, en sikker lagring av dine data i skyen, og mye mer. Alt er tilgjengelig fra alle enheter – stasjonær PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon.

Hva fordel er det å kjøpe Microsoft 365 av Posuva?
Posuva gir deg norsk og dedikert support på tjenesten, samt hjelp til å sette opp din nye løsning.
Samarbeidet mellom Posuva og Microsoft betyr at du kun trenger å forholde deg til Posuva som kontaktperson og avtalepartner – vi tar dialogen med Microsoft om det skulle oppstå problemer.

Hva koster Microsoft 365?
Vi tar betalt per produkt/lisens. Det vil si at vi selger ikke våre kunder mer enn nødvendig. Slik at skal vi kunne gi deg best mulig pris er vi nødt til å ta en prat. Våre priser er avhengig av hvilke tjeneste du trenger. Vi ønsker ikke å selge deg funksjoner i skyen du ikke trenger.

Hvis jeg har office portal fra før av, kan jeg flytte over til Posuva?
Ja, hvis du har er kunde hos annen selskap i dag, kan vi overta din portal og eventuelt fakturing av dine tjenester.
Dette bestemmer du selv, vi har partner ID slik som din nåværende firma har.
Vi tar oss av migreringen og flytting. Helt bekymringsfritt og kostnadsfritt.

Hva trenger jeg for å bruke Microsoft 365?
Microsoft 365 er støttet av Office 2010 og nyere, samt Windows 7 eller nyere operativsystem.
I tillegg kan Office 365 også lastes ned og dermed benyttes på Windows og Mac

Noen av våre kunder

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*

E-post:*

Telefon:*

Melding:*

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.