Hvordan kan jeg redigere min signatur i Outlook på en Mac maskin. Altså et Apple produkt.
Dette er perfekt for deg som har Outlook lokalt installert på maskinen.
Outlook finner du via din office365 lisens.
Oppdatert: 21.02.2018.

NESTE TRINN

Åpne Outlook på din mac maskin. Slik at helt oppe til venstre får du Outlook -> Så velg Instillinger.

NESTE TRINN

Du får opp så instillinger boks med flere valg.
Velg så -> Signatur.

NESTE TRINN

Har du ingen signatur fra før av.
Så velger du opprett ny med å trykke på + knappen. Eller (-) minus om du ønsker å fjerne.
Husk å velg konto, og hvilke signatur som skal tilhører hvilke epost konto hvis du har flere installert.
Eller du har skreve inn og alt er ferdig. Er det bare å trykke på «Vis alle» og gå tilbake.