Hvordan lager du mapper i din outlook? Enkelt er det. Dette gjelder for Outlook programmet på Mac og på Windows. Helt det samme måten.
Operativsystem: Windows / Mac. Likt på begge.
Oppdatert: 01.05.2018.

NESTE TRINN

Åpne Outlook -> Gå til innboks, så trykk høyremuseknapp.

NESTE TRINN

Velg så «Ny mappe». På Windows maskin vil det se litt anderledes ut med farger. Men helst lik fremgangsmåte.

NESTE TRINN

Start så med å skrive inn mappenavnet og avslutt med «enter» tasten eller trykk en annen plass på skrivebordet.
Så kan du starte med å dra epostene inn i selve mappen.
Da kan du markere 1 eller flere eposter. Dra bort til mappen til den blir markert og slippe epostene. Ryddig og bra innboks er kjekt.