Hvordan blokkere en epost adresse i outlook på windows eller mac. Dette gjør du hvis du IKKE ønsker å ha slik epost i din innboks.
Dette kan også gjøres på webmailen. Noe som er anbefalt å gjøre.
Oppdatert: 2022.

NESTE TRINN

Åpne Outlook -> Finn så mailen som er ønsket å blokkkere, marker den. Ikke åpne noe innhold inni mailen.

NESTE TRINN

Velg så «søppel» eller «Søppelpost» i toppen i Outlook, nedtrekksmeny kommer og du kan velge «blokker sender».
Dette er helt likt om du sitter på en windows maskin eller mac.

Du kan også trykke høyre museknapp og så blokker.
Slik som dette i outlook på windows.