fbpx
skip to Main Content

Jadarhus Gruppen er en av vår regions største og raskest voksende boligbyggere. Vi består av Jadarhus AS og Jadarhus Rehab AS.
Årlig bygger vi ca. 200 energieffektive boliger, i form av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Vi bygger på egne felt, på kunders tomter og for storkunder. I tillegg rehabiliterer vi for private huseiere, profesjonelle aktører, borettslag og boligbyggelag. Per i dag består Jadarhus av intet mindre enn 160 fantastiske ansatte. Vi legger stolthet og arbeidsglede i hver hustegning, hvert spikerslag og samtlige kvalitetsmålinger. Det aller kjekkeste vi vet er å oppfylle våre kunders boligdrømmer!

Posuva har vært fotograf & it konsulent siden 2009 og har vært oppgaver alt fra småprosjekt til store oppdrag. Tidligere har vi også tatt byggestatus bilder for Facebook og webside. Vi har vært med på byggelanseringsprosjekter til teambuilding for selskapet hvor bilder og video har blitt brukt på julebord, magasin for selskapet til forskjellige type oppdrag. Vi er utrolig stolt over tilitt vi har fått i mange år med oppgaver vi gjør og håper det kan bli mange gode år frem over.

Web: www.jadarhus.no
Tjenester:
Fotografering – Kinoreklame – Sosiale medier – Webansvarlig – Finn.no