skip to Main Content

Jadarhus Gruppen er en av vår regions største og raskest voksende boligbyggere. Vi består av Jadarhus AS og Jadarhus Rehab AS.
Årlig bygger vi ca. 200 energieffektive boliger, i form av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Vi bygger på egne felt, på kunders tomter og for storkunder. I tillegg rehabiliterer vi for private huseiere, profesjonelle aktører, borettslag og boligbyggelag. Vi legger stolthet og arbeidsglede i hver hustegning, hvert spikerslag og samtlige kvalitetsmålinger. Det aller kjekkeste vi vet er å oppfylle våre kunders boligdrømmer!

Posuva har vært fotograf & rådgiver siden 2009, har vært oppgaver alt fra småprosjekt til store oppdrag. Tidligere har vi også tatt byggestatus bilder for Facebook og webside. Vi har vært med på byggelansering av prosjekter til teambuilding for selskapet. Bilder og video har blitt brukt på julebord, magasin, presentasjoner, stand, messer og mye forskjellig. Vi er utrolig stolt over tilitt vi har fått i mange år. Må også nevnes at ProContra var reklamebyrået som hadde ansvaret for alt av markedsføring som vi hadde godt samarbeid med. 2018 gikk stafettpinnen videre til nytt firma da selskapet skiftet logoprofil.

Web: www.jadarhus.no
Tjenester:
Fotografering – Video – Kinoreklame – Sosiale medier – Webansvarlig – Finn.no