skip to Main Content

Hvordan kan jeg redigere synkronisering av min epost ved å endre på hvor lenge tilbake.
Outlook er satt opp standard med 1 år tilbake. Det vil si epostene forsvinner ikke, men dem ligger kun på server.
Slik at bufre modus ikke skal «huske» for gamle mailer. For noen kan dette by på problemer. Her forklarer vi hvordan du endrer det.
Oppdatert: Juli.2018.

NESTE TRINN

Starte først med å åpne Outlook lokalt på datamaskinen.
Da går du inn på «Fil».

NESTE TRINN

Velger du så «kontoinstillinger» og da får du nedtrekksmeny slik som bilde. Trykk igjen på «kontoinstillinger…»

NESTE TRINN

Har du flere epost kontoer lagt inn, vil du få flere valg. Derfor velger jeg min konto, dobbeltrykker på den.

NESTE TRINN

Så vil du få opp serverinstillinger.
Velg så dra blå peker mot høyre, slik at du kan øke antall år. Evt velge ALLE! Da laster den ned ALT.
Viktig at maskinen også har nok plass til å oppbevare alt lokalt.

Back To Top