skip to Main Content

Identitet og profil

Utvikle ny logo eller oppdatere den du har i dag? Vi kan hjelper deg med logosymbol, typografi, designelementer og en profilmanual som sikrer firmaets formidling til omverden. Noe som sparer din bedrifts tid og energi i videre fremtid når nye elementer skal lages og utvikles.

Sosiale Medier

Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat og mange flere. Listen over nye arenaer der du kan kommunisere direkte med kundene og markedet for øvrig vokser stadig. Vi har foreløpig begrenset oss til å hjelpe våre kunder med Facebook & Instagram. Vi kan opprette bedriftssider og komme med gode forslag til aktiviteter. Hva kan være smart å gjøre for å bygge ut et nettverk? Trengs det spennende bilder som kan selge produktet? Eller er faktisk det nødvendig å vær på alle sosiale mediene for din bedrift? Hvor mye tid krever det? Kanskje fins det smarte triks som gjør hverdagen enklere for deg. Snakk med oss – vi vil gjerne hjelpe!

Grafisk

Vi kan tenke helt nytt om du er grunder bedrift – eller oppløftning av eksisterende grafiske produkter.

Presentasjoner

Planer om å presentere deg på riktig måte? Powerpoint eller andre ting? Kanskje brevark? Det finnes mange måter å bruke kommunikasjon på ut til verden der ute. Den er viktig at du bruker riktig, proft og tilpasset din bedrift. Vi kan gjerne komme med utarbeidelse når det kommer til din kommunikasjon.

Nyhetsbrev

– kreative nyhetsbrev i form av grafiske løsninger.
– webløsning som gir deg gratis tilgang til alle registrerte brukere.

Sms

Hva med en sms-kampanje ? Skal du nå ut til mange samtidig, eller har du noe viktig å fortelle ?
En sms er kanskje løsningen for deg som vil ha raskt og effektiv handling ved kjøp.

Trykksaker

En lekker brosjyre etterlater seg inntrykk av seriøsitet og kvalitet, og er en effektiv måte å presentere firmaet på. Brosjyren kan bli et viktig verktøy for videre omdømmebygging. Derfor bør en brosjyre oppfylle visse kriterier når det gjelder kvalitet på foto, design og tekst. Godt håndverk må derfor ligge til grunn for en helproff brosjyre. Eller kanskje skal brosjyre brukes til å målrette mot nye kunder som i postkassen ? Hvem vet, flyers er god mulighet for å nå ut. Vi vil gjerne hjelpe deg å utforme din nye flyers.